IMG_1647.JPG

Wil je ons graag helpen?

Dat kan! En er zijn heel wat verschillende manier, afhankelijk van de mate waarin je je wil engageren.

Vrijwilliger worden

Vele handen maken licht werk en daarom zijn we altijd blij als mensen een engagement willen opnemen in onze vzw. Dat kan zowel in België als in Guinee. In België blaast het bestuur elke maand verzamelen voor een stand van zaken. Welke activiteiten staan er op het programma? Wat kunnen we doen om geld in het laatje te brengen? Hoe verliepen de voorbije events? Het zijn maar enkele vragen die we ons elke keer stellen. En nog belangrijker: hoe gaat het met onze projecten in Guinee? Waar staan we? Wat moet er nog gebeuren? Wat zijn de noden? Ook daarover denken we voortdurend na.

Enkele van de leden van de vzw gaan ook regemlatig naar Afrika om er zelf de handen uit de mouwen te steken en onze projecten ter plaatse op te volgen. Want we willen zo efficiënt mogelijk werken.


Een actie organiseren

Wil je graag iets doen voor Aniké, maar is een langdurig of intensief engagement wat te veel? Organiseer gerust een actie of een activiteit om onze werking nog bekender te maken of geld in te zamelen voor onze projecten. We helpen je graag met raad en daad.

Het kan ook zonder veel organisatie. Zo schonken jonge ouders al enkele keren een deel van het geld dat ze kregen bij de geboorte van een kleine spruit aan ons goede doel en haalden jarigen al centjes voor Aniké op als ze een feestje organiseerden. De mogelijkheden zijn onbeperkt!


Doneren

Wil je graag gewoon een donatie doen? Ook dat kan! Centen zijn welkom op ons rekeningnummer BE49 132 5338037 71. Vanaf 40 euro kan het wel interessant zijn om ons rekeningnummer bij de Koning Boudewijnstichting te gebruiken, want op die manier wordt je gift fiscaal aftrekbaar: IBAN BE10 0000 0000 0404 – BIC: BPOTBEB1. Vergeet zeker niet om ‘128/2674/00029’ als mededeling te vermelden.

Werk je in een ziekenhuis dat medisch materiaal beschikbaar heeft, omdat er bijvoorbeeld nieuwe toestellen zijn aangekocht? Ook daarin zijn we geïnteresseerd. Met dat materiaal kunnen we onze materniteit en de gezondheidsposten in Guinee verder uitrusten.